Béčko otevřelo skóre ve 4. minutě, o body přišlo po penaltách

Béčko otevřelo skóre ve 4. minutě, o body přišlo po penaltách

Pod vedením trenéra Jana Janči rezervní mužstvo remizovalo v základním hracím čase 1:1 s Fryštákem. Skóre otevřel ve čtvrté minutě kapitán Patrik Lendler, který po rohovém kopu vsítil jedinou branku Viktoriánů v tomto zápase. Hosté odpověděli v 18. minutě a stav utkání byl až do 92. minuty 1:1. Následovaly pokutové kopy, které zvládl lépe soupeř 3:4.

FC Viktoria Otrokovice – FC Fryšták 1:1 (3:4p)

FCVO: Repáň – Juráň, Gojš, Dobeš, Zach, Červenka P. (46. Marčík), Bahounek, Křivánek (60. Bína), Paták, Červenka J. (77. Dvořáček), Lendler (C)
střídání: Varous, Bína, Malota, Dvořáček, Marčík

Fryšták: Mikel – Gřešák, Bednařík, Skalička (C), Castanheira (46. Křenek), Chudý, Valášek,  Hřebačka, Petráš (77. Holý), Lahola, Vavruša (88. Bartoň)
střídání: Křenek, Holý, Kolář, Bartoň

„S týmem jsem absolvoval dva tréninky a dnešní utkání. Start hodnotím negativně v tom smyslu, že jsme nevyhráli zápas, který jsme vyhrát měli. Vytvořili jsme si snad osm šancí. Branka hostí padla v podstatě nešťastně po naší chybě. Pro nás je to ztráta. Do utkání nastoupil brankář, obránce, dva záložníci a útočník z Áčka, ale bylo vidět, že s týmem nejsou sehraní. Byl bych rád, kdyby kluci co za nás pravidelně budou nastupovat, absolvovali aspoň jeden trénink v béčku. Chci, aby to mělo smysl, protože by naši kmenoví hráči viděli konkurenci, ale na druhou stranu nechci, aby to mladí hráči vzdali. Zápas odmakali všichni, s tím jsem spokojený. Věřím, že to zlomíme za týden proti Žalkovicím,“ hodnotil zápas trenér Jan Janča.

Branky: 4. Lendler – 18. Bednařík

Rozhodčí: Novák – Žniva, Zelený

DS: Vacula

ŽK: 0 – Vavruša, Skalička, Valášek, Holý

ČK: 74. Lahola (Fry)

Diváci: 50