Áčko remizovalo s Hlučínem 0:0

Áčko remizovalo s Hlučínem 0:0

Úvodních deset minut patřilo domácím. Viktorka šla do protiútoku, po nepovedeném rohu hostí a v ideální situaci se ocitl Jurča, který nastřelil pouze břevno. Domácí měli prvních třicet minut více ze hry a vytvářeli si brankové situace, které bohužel neproměnili. V prvním poločase se hráči Viktorky dožadovali penalty, kterou rozhodčí nenařídil. Vyloučení hostujícího Heiníka v závěru prvního poločasu bylo oprávněné.

Tlak Viktorky byl velký i v úvodu druhého poločasu. V 68. minutě podržel domácí mužstvo brankář Semanko, kdy vychytal De Carvalhovu střelu. V 78. minutě měl na kopačkách Byrtus tutovou šanci, ale branku minul. Viktorka nepustila Hlučín do vyložených gólovek, až na pár brejků hosté neohrozili branku.

FC Viktoria Otrokovice – FC Hlučín 0:0

„Škoda remízového utkání na domácí půdě. Soupeř byl zorganizovaný a nebezpečný s Krautem, který udrží balón. My jsme měli proměnit šance, které jsme si v obou poločasech vytvořili. V první půlce břevno, tyčka a v druhé půlce šance Jasenského a Byrtuse. Šance Červenky, který poslal míč přes celou bránu, ale my to nestihli zavřít. Toto byly ty příležitosti, které jsme měli proměnit. Oni bránili, byli nebezpeční a my v závěru mohli dostat gól. Bylo to typické jarní utkání,“ komentuje start jarní části sezóny trenér Marek Sedlák.

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Jasenský (C), Chwaszcz, Vašulka, Jurča, T. Mlýnek (61. Bojda), Kiška (68. P. Červenka), Behan, Byrtus (86. Fiala)
Náhradníci: Jelínek – Škubník, Pěnička, Bahounek, Bojda, P. Červenka, Fiala.

FC Hlučín: Kodeš – Massaniec, Heiník (C), Málek, Fojtík (62.De Carvalho),  Ságner, Hudeczek, Bialek, Mac, Štefek, Kraut.
Náhradníci: Kolenko – Blinka, De Carvalho, Krejčí, Jančík

Rozhodčí: Dorušák – Zaoral, Slováček

DS: Ondráš

ŽK: P. Červenka, Behan – Massaniec, Kraut, Štefek, Málek

ČK: 45 + 1  Heiník  (Hlu)

Diváci: 155