Tomáš Zábojník: „V sobotu chceme potvrdit výhru z Vrchoviny!“

Tomáš Zábojník: „V sobotu chceme potvrdit výhru z Vrchoviny!“

V sobotu od 10:15 nás čeká 11. kolo MSFL, kdy doma přivítáme Rýmařov. Soupeř v minulém kole porazil Petřkovice 2:1. My jsme si z Vrchoviny přivezli tři body za výhru 5:3. Obránce Tomáš Zábojník před utkáním: „Proti Rýmařovu nás nečeká nic jednoduchého, určitě je to bojovný tým a budou chtít potvrdit domácí výhru. Myslím si, že to bude kvalitní zápas, protože chceme potvrdit výhru z Vrchoviny!“

V neděli jsme vyhráli 5:3 na Vrchovině, ale během posledních dvou minut jsme dostali blbé góly, v čem byla chyba?

Obdržené dva góly v posledních minutách vyplynuly z nekoncentrovanosti, kdy jsme se viděli všichni v kabinách. Ovšem zápas se hraje až do posledních minut a tohle se nemůže stávat a ani opakovat.

V sobotu nás čeká třináctý Rýmařov, který v posledním zápase porazil Petřkovice, co musíme domácím fanouškům ukázat, aby jsme i doma potvrdili tři body?

Proti Rýmařovu nás nečeká nic jednoduchého, určitě je to bojovný tým a budou chtít potvrdit domácí výhru. My se na ně musíme kvalitně připravit, hrát naši hru se zabezpečenou obranou. Především se vyvarovat individuálních chyb a střelit nějaký ten gól.

Myslíš si, že je nám domácí hřiště zakleté, přece jen se nám lépe hraje venku?

Je pravda, že se nám zatím domácí zápasy moc nedaří, kdy dostáváme příliš mnoho gólů. O to víc budeme motivovaní, abychom tenhle zápas zvládli s plným bodovým ziskem a nastartovali bodovou šňůru i v domácím prostředí.