A-tým – výhra v třetím přátelském utkání

Výsledek zápasu🔚
V.Otrokovice – Frenštát pR 10:2
 
sestava pro 1.poločas👥
🧤Konečný,
Hretsaichuk, Bala, Pernatskyi, Valko
Šidlík, Wáclawik, Dziuba, Guzik, Jakubowicz, Vitalii
 
sestava pro 2.poločas👥
🧤Semanko,
Vychodil, Bala, Přikryl, Chovan
Kubík, Wáclawik, Kiška, Dziuba, Gerža, Prylopa
#acko #letnipriprava #win
 
Realizační tým hovoří o dnešním utkání takto📢⚽️
– Po náročném týdnu, ve kterém jsme v domácích podmínkách absolvovali soustředění, kde celý týden kluci makali ráno i odpoledne, jsme soustředění zakončili zápasem.
– I když to kluci cítili v nohách, tak k zápasu přistoupili zodpovědně a každý svou porci minut v zápase odmakal na 100%. Do zápasu šlo hned několik nových hráčů. Některé hráče máme na zkoušce a svými výkony si někteří řekli o větší pozornost.
– Do zápasu jsme vstoupili dobře a hned v 5. minutě už jsme vedli 2:0, když se nám podařilo gólově zakončit dvě rychlé povedené akce. Kluci plnili pokyny a soupeře jsme k nějakým vážnějším situacím nepouštěli a první poločas jsme zaslouženě vyhráli 4:0.
– Do druhého poločasu jsme poslali na hřiště 9 jiných hráčů, aby měl každý odehraný alespoň poločas a od úvodních minut jsme soupeře zatlačili a vytvořili si hned několik brankových příležitostí. Některé se nám podařily gólově zakončit, ale na náš vkus tam bylo hodně šancí, které jsme nezvládli a které musíme vyřešit lépe. Soupeř nám vstřelil 2 branky po našich chybách, kterým se musíme taky vyvarovat.
– Celkově se nám zapas vydařil a s konečným výsledkem 10:2 jsme spokojení.