Mladí fotbalisté absolvovali 2. ročník soustředění na Viktorce

Mladí fotbalisté absolvovali 2. ročník soustředění na Viktorce

Druhý ročník fotbalového kempu/soustředění na Viktorce. Tentokrát sedmnáct mladých fotbalistů FC Viktoria Otrokovice absolvovalo soustředění plné fotbalových i nefotbalových tréninků.

„Od pondělí 8.7. do pátku 12.7. vždy v čase od 8:00 do 15:00 jsme se plně věnovali fotbalovému rozvoji i jiným pohybovým aktivitám v rámci areálu fotbalového stadionu na Viktorce. Jeden den jsme vyrazili na Městské koupaliště v Otrokovicích, kdy nám pan ředitel vyšel vstříc, ikdyž bylo koupaliště pro veřejnost uzavřeno. Tam jsme odpolední hodiny zpestřili tréninkem v písku i plaváním v bazéně. Během soustředění jsme si přáli, aby si to děti užívaly, naučily se něčeho nového, ale zároveň se do sezóny fotbalově posunuly. Partu jsme oficiálně stmelili ve čtvrtek, kdy jsme na stadionu stanovali, opékali „buřty“, hráli fotbal a zpívali u táboráku,“ komentuje vedoucí Haldinová týdenní program v rámci fotbalového kempu na Viktorce. 

Jsem ráda, že tento rok se kapacita přihlášených zvýšila a všichni si to fantasticky užili a to jestli se bude pokračovat i příští rok? Ano budeme tuto tradici chtít udržet a do příštího roku určitě provedeme pár změn – posuneme věkovou kategorii a třeba i rozšíříme na dva turnusy!“ shodli se trenér Patrik Lendler i trenérka Kristýna Haldinová.