Knockout před zápasem pomohl k domácí výhře

Knockout před zápasem pomohl k domácí výhře

První domácí utkání v nové sezóně se trenérovi Hubníkovi vyvedl na výbornou. Bývalý ligový fotbalista klukům před zápasem pustil motivační písničku od Marpa-Knockout, která naše borce nakopla do prvního domácího utkání v podzimní části.

„První poločas jsme byli vzadu v šesti lidech, kdy nám naši krajní záložníci hráli krajní beky a vypadalo to jakoby jsme hráli házenou. Takhle se fotbal takticky nedá vůbec hrát. Tím pádem ve středu hřiště vznikalo spoustu prostoru a soupeř si dobře odskakoval. To způsobovalo tlak po celý poločas. Od 30. minuty, kdy jsem krajní záložníky hnal dopředu, se to trošičku zvedlo.

Druhý poločas se po příchodu Mlýnka zlepšil. Líbil se mi hrozně mladej Michal Hladík, který skoro celý poločas odehrál ve sprintu. Díky tomu, že je mladý, vše řeší v obrovské rychlosti a díky tomu se dostával do šancí. Škoda, že nezachoval chladnou hlavu, protože by byl jeho výkon navíc ohodnocen vedoucím gólem. Určitě v pár situacích, kdy jsme šli čtyři na jednoho, tři na dva jsme to mohli lépe dohrávat. Soupeř měl samozřejmě také šance a díky tomu byl fotbal nahoru dolů, ale dobře pro nás – soupeř gól nedal. My jsme zahrozili ze standardní situace, kdy Honza Hladík pěkně připravil střelu, která skončila tyčkou, ale Míša Malý byl na správném místě a rybičkou nám zařídil tři body,“ hodnotí první domácí výhru kouč Michal Hubník.

FC Viktoria Otrokovice – FK Hodonín 1:0 (Malý)

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Markovič, Slaný (70. Kiška), Jasenský (C), Šohaj (46. M. Hladík), J. Hladík, Kaizar, Šichor (55. Mlýnek), Křivánek
Náhradníci: Jelínek, Behan, Kiška, M. Hladík, Vašulka, Mlýnek

FK Hodonín: Koníček – Flasar, Suchý, Ťok, Žák (85. Fojtík), Hesek (C) (72. Mareš), Copko, Novotný, Sasín, Šustr, Dione (65. Opina)
Náhradníci: Žák, Opina, Mareš, Dekleva, Fojtík, Záleský