Představujeme posily – Lukáš Křivánek a Jakub Slaný

Představujeme posily – Lukáš Křivánek a Jakub Slaný

Mezi nové tváře podzimní části patří i Lukáš Křivánek a Jakub Slaný. Seznam posil uzavírá Patrik Kaizar s Filipem Markovičem.

Kuba Slaný působil ve Slovácku a rok a půl ve slovenské Skalici.

Jaké máš cíle na Viktorce?

Tak cíl bych viděl co nejvíce pomoct mužstvu k udržení se v MSFL, jelikož tento rok sestupuje pět týmů. Ale myslím si, že se teď sešel dost kvalitní tým na to, aby se to povedlo.

Budeš mít v kabině velkou konkurenci?

Ano konkurenci mám velkou na obou stranách zálohy. Ale myslím si, že je to jen dobře pro mě i pro kluky, že máme takovou tu zdravou konkurenci a donutí nás to na sobě neustále makat.

Na jaké období nejraději vzpomínáš?

Nejraději vzpomínám na období asi dorostu ve Slovácku, kde jsem prošel i Reprezentací, ale hlavně na ten kolektiv rád vzpomínám.


Ve 4 letech začínal s fotbalem v FC Pálava Mikulov. V deseti letech trénoval půl roku v FC Slovan Liberec, když se vrátil do Mikulova hned na to odešel na hostování do 1. FC Slovácka, kam nakonec přestoupil. Poslední půl rok  hostoval v FK Hodonín a nyní přestoupil ze Slovácka do Otrokovic.

Na jaké období vzpomínáš nejraději?

Těch období bylo víc, ale nejkrásnější asi bylo ve Slovácku U-19, kde jsem byl kapitánem a nastřílel 20 branek , po té si mě trenér Habanec vzal na přípravu s A-týmem.

Byl jsi i v reprezentaci, byla to určitě velká zkušenost?

Zkušenost to byla určitě velká , byl jsem rád za každou pozvánku do reprezentace. Působil jsem v ní od U16-U19

Měl jsi i jiné nabídky v letní přípravě?

Ano nějaké jsem měl.

Jak se ti líbí v Otrokovicích?

Co se tyče prostředí, tak mě to hodně překvapilo je tady vše co potřebujeme a nic nám tady nechybí.

Vnímáš konkurenci v kabině?

Určitě, v každém týmu by to tak mělo být a je to jenom dobře.

Koho by jsi chtěl získat v poháru?

Asi Slavii Praha.

 


Jednadvacetiletý Filip Markovič v loňské sezóně odehrál 22 zápasů za SK Uničov. Za Sigmu Olomouc si připsal celkově 51 zápasů a vstřelil pět branek.

Patrik Kaizar v mládežnickém věku působil v Baníku Ostrava. Nastupoval za FK Slavia Orlová-Lutyně a v roce 2015 přestoupil do německého SV 1910 Neuhof. O rok později přestoupil do SG Johannesberg.