Body zůstaly na Viktorce

Body zůstaly na Viktorce

Úvodní akce a brzká vedoucí branka domácích. Ve třetí minutě byl faulován Mlýnek a pro Otrokovice tak vznikl zajímavý přímý kop. K rozehrávce se postavil Adam Jasenský, který zatočil míč k levé tyči, Kofroň nedokázal zasáhnout. V 17. minutě utkání pronikl hostující Berčík do velkého vápna, jenže u koncové čáry nedokázal přihrát žádnému ze spoluhráčů.

V úvodních minutách druhého poločasu se domácí Jurča vydal sám až ke golmanovi, hostující bránu z delší vzdálenosti minul.

Viktorka se brankově vzdálila Slavii v 60. minutě, kdy druhou branku vstřelil Bojda. Využil propadnutí soupeře a krkolomně došel až do vápna a včas vystřelil, na míč Kofroň nedosáhl. V 67. minutě zvládli hosté nepříjemnosti před svou bránou a vyrazili do protiútoku. Akce skončila u nepřesné přihrávky Cupáka. Zdálo se, že je rozhodnuto. V 73. minutě Jiří Kiška dostal přihrávku do běhu a sám vběhl do vápna, kde přehodil vybíhajícího golmana. Vyhecovaný závěr. V 88. minutě dostal Matoušek úder do boku, kdy rozhodčí přerušil hru, ale nenařídil penaltu. O minutu později Stratil rozehrál a jeden z hostujících útočníku šel tvrdě proti Semankovi. Celá situace byla nakonec posouzena jako faul golmana, který obdržel žlutou kartu a rozhodčí nařídil penaltu. Lukáš Motal upravil na konečných 3:1.


Marek Sedlák, trenér: „Absolutní spokojenost s výsledkem i předvedenou hrou. Pomohl nám rychlý gól Jasenského ze standardky. Ta druhá půlka měla také parametry. Myslím, že jsme to dobře uhráli do vítězství, tak jak jsme si představovali. Celému klubu i týmu se ulevilo po tomto vítězství. Na jaře jsme odehráli dobré zápasy, některé s nešťastnou koncovkou (Hodonín, HFK, Valmez). Dneska jsme to doma urvali a rozhodně jedeme do konce sezóny. Teď nás čekají dva důležité zápasy ve Velmezu a Rýmařově, takže se chceme koncentrovat na tyto zápasy, aby třetí liga v Otrokovicích zůstala.“

Uvidíme Vás příští sezonu na Viktorce? „Všichni pracujeme na tom aby tu třetí liga byla a poté se uvidí co bude dál.

Viktorka – Kroměříž 3:1 (1:0)

Branky: 4. Jasenský, 60. Bojda, 74. Kiška – 90. Motal (pen.)

Rozhodčí: Gasnárek – Vostrejž, Hlubinka

DFA: Šoukal

ŽK: Semanko – Jeleček

ČK: 0

Diváci: 178

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Pěnička, Jasenský (C), Chwaszcz, Bojda (78. Fiala), Vašulka, Jurča (81. P. Červenka), Mlýnek (66. Kiška), Byrtus.
Náhradníci: Jelínek – P. Červenka, Fiala, Behan, Kiška, J. Červenka.

SK HS Kroměříž: Kofroň – Jeleček, Hloch, Cupák, Blanař, D. Stratil, Motal, Matoušek (C), Kovář (78. Neubert), Berčík (38. Vasiljev), Sedláček (83. Vyhlíd).
Náhradníci: Stratil – Šmerda, Vyhlíd, Vasiljev, Neubert, Dvořák.