Z Holice pouze bod za remízu 2:2

Z Holice pouze bod za remízu 2:2

Úvodní slibnou akci rozjel Jurča, kdy našel Zábojníka, který centroval do vápna na Bojdu. Ten hlavičkou minul břevno branky. V 16. minutě kapitán Adam Jasenský poslal Viktorku do vedení. Ze standardní situace těžkým balónem obstřelil zeď. V polovině prvního poločasu musel být v pozoru domácí golman. Jurčovu střelu z velké dálky si klidným zákrokem pohlídal. O minutu později mohli domácí vyrovnat. Přihrávka od Seiberta na Voleského a následná střela skončila těsně vedle branky Semanka.

Z více než 35 metrů poslal důležitou branku do sítě domácí Holice Daniel Bojda, který pořádnou střelou propálil místo u levé tyče. Před koncem poločasu domácí snížili na 1:2 po akci podél vápna propálil Seibert už ležícího Semanka.

V druhém poločase chtěli domácí dohnat brankový rozdíl a bohužel se jim to povedlo v 76. minutě. O vyrovnávací branku se postaral Dabič, který dorážkou zařídil nakonec pro svůj tým bodový zisk. V 83. minutě Byrtus mohl rozhodnout o třech bodech. Po obrovské chybě domácích se dostaly Otrokovice do zajímavé šance, stav ale nezměnily.

Branky: 40. Seibert, 76. Dabić – 16. Jasenský, 36. Bojda

Rozhodčí: Hlubinka – Popelák, Zaplatilová

DFA: Chytil

ŽK: Antl, Voleský, Banasik, Krumpolc, Horka – Pěnička, Bojda

ČK: 0

Diváci: 86

1. HFK Olomouc: Kubica – Antl (60. Spurný), Krumpolc, Buček, Krejčí, Dabić, Banasik, Voleský (88. Šichor), Seibert (74. Bořil), Horka (C), Juráš
Náhradníci: Svoboda – Bořil, Spurný, Šichor, Schmidt

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Zábojník, Pěnička, Jasenský (C), Chwaszcz, Bojda, Kiška, Vašulka (60. Behan), Jurča (84. Fiala), Mlýnek (60. Byrtus)
Náhradníci: Jelínek – Byrtus, Fiala, Behan