Vydařený víkend má za sebou i mládež Otrokovic

Dorostenci si připsali 2 body do tabulky, když doma porazili Strání na penalty

V. Otrokovice – Strání 2:1 (1:0) Pen: 5:4  – domácí gólman Martin Licov chytil 2 penalty a rozhodující pokutový kop proměnil Jan Kraváček.

Trenér Otrokovic Roman Bilavčík:

Do utkání jsme nevstoupili moc dobře, jako by všichni hráči hráli se zataženou ruční brzdou a několikrát nás musel podržet náš gólman, který byl nejlepším hráčem na hřišti. Naše hráče nakopl až náš gól, když se krásně trefil Marek Stupňávek, od té doby to bylo z naší strany daleko lepší a hráči si i více věřili na míči. Bohužel krátce po výměně stran jsme inkasovali laciný gól, když jsme si nedokázali pohlídat dlouhý nákop, který přeletěl naši obranu a hráč Strání, který si našel míč, si s šancí věděl rady. Stav 1:1 už vydržel až do konce, i když jsme šancí na skórování měli ještě hodně. Na penalty jsme pak měli více štěstí a získali o bod více. Nejlepším naším hráčem byl náš gólman Martin Licov, který v rozstřelu chytil i 2 penalty. Pochválit ale musím i gólmana Strání, který chytil několik našich nájezdů. Pořád ale bylo vidět, že musíme hodně věcí zlepšit.

 

Starší žáci si doma poradili s Karlovicemi, kterým nasázeli 4 branky

FC Viktoria Otrokovice, spolek   4:0 (1:0)  FC Velké Karlovice + Karolinka

STŘELCI: 19. Bujor Žan, 57. Paška Jiří (vl.), 61. Bár Petr, 70. Bujor Žan
 

 

Mladší žáci doma rozstříleli Karlovice 17:0 z toho 7 branek si připsal Karel Neradil

FC Viktoria Otrokovice, spolek    17:0 (8:0)   FC Velké Karlovice + Karolinka

STŘELCI: 4. Machovský Martin, 7. Neradil Karel, 9. Neradil Karel, 10. Neradil Karel, 13. Neradil Karel, 16. Frydrych Tobiáš, 25. Neradil Karel, 29. Machovský Martin, 32. Machovský Martin, 35. Frydrych Tobiáš, 37. Schwarz René, 39. Schwarz René, 41. Neradil Karel, 42. Frydrych Tobiáš, 44. Machovský Martin, 49. Neradil Karel, 55. Machovský Martin