Zápas Viktorka – Hluk

V sobotu 17. 8. 2019 se naši dorostenci střetli s týmem  TJ Spartak Hluk, z. s na hřišti v Otrokovicích.

Úvod utkání byl výhradně v domácí režii, kdy se nejdříve sám na bránu hnal Jan Kraváček, který bohužel zvolil špatné řešení a branku přestřelil.
O pár minut později, konkrétně v 16. minutě se už tentýž hráč nemýlil a náběhem na zadní tyč dotlačil za záda hostujícího brankáře povedený centr.
Zbytek poločasu byl velice vyrovnaný, oba týmy si vytvořili nadějné šance, které zároveň nedokázal ani jeden z týmů proměnit a do kabiny se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhá půle začala na obou stranách opatrně, ale bohužel zhruba po 20 min. hry našim klukům došly síly a soupeř převzal otěže zápasu do svých rukou. Nespočet šancí zlikvidoval brankář domácích Martin Licov, který si zaslouží velikou pochvalu, avšak v 78. min, kdy se zranil domácí hráč Veselý jsme bohužel inkasovali a za stavu 1:1 se šlo do penalt.

Z pohledu domácích šli kopat ti nejzkušenější, ale bohužel se jim moc nevedlo. Jedinou penaltu proměnil z pohledu domácích stoper Petr Begr a hosté až na jednu výjimku všechny své pokusy proměnili a zvítězili v penaltovém rozstřelu 1:3.