Michal Hubník o přípravě

Michal Hubník o přípravě

Třetiligové Viktorce odstartovala 8. 7. letní příprava. Trenér Michal Hubník odstartoval přípravu na sezónu s novým asistentem, ale přišel o kmenové hráče základní sestavy.


Jak probíhala letní příprava?

Když bych hodnotil čtrnáctidenní kondiční blok začalo 22 hráčů. Úvodní blok byl náročný, zvolili jsme ho z důvodu toho, že 3. liga bude kvalitnější kvůli béčkům. Potřebujeme se dobře připravit na kvalitní soutěž, tím pádem je fyzická příprava a kondice potřeba.

Co kondiční blok obnášel?
Během čtrnácti dnů kluci běhali 2x 7km a do toho posilování, silová zátěž.

Nyní už poslední týdne byl herní, je to tak?
Ano tento týden jsme zvolnili, byl takový herní, soutěživý a proložený utkáním s Jabloncem, které jsme vyhráli a nadcházejícím pohárovým utkáním v Přerově.

Jak to vypadá s kádrem?
Pracujeme na doplnění kádru, protože nám odešli kluci ze základu. Budeme se snažit je nahradit. Čekáme dále na druhou ligu, která bude vyřazovat hráče, které nebude chtít do druhé ligy nasadit. Pořád zkoušíme různé varianty a budeme chtít ještě o dva hráče posílit.

Jaké máte letní posily?
Přišel z Hulína Minář, Novák, Vavřík z. Líšně, Dembele z Francie, ten vypadá zápas od zápasu lépe. Francisco nás nepřesvědčil, tak se vrací do Třince, Slaný se vrátil z Trnavy. 

Přípravu s vámi. zahájilo i mužstvo B a dorostenci, je tomu tak?
Ano, kluci zažili rychlost a sílu. Doufám, že jim to dá hodně a posunou se dál ve své kariéře.

Do nové sezóny s novým asistentem, představíte nám svého parťáka?
Po odchodu Miroslava Ondrůška jsem si vzal z Olomouce Dana Matušku, který už semnou byl ve Valmezu. Myslím si, že mě samotnému jako trenérovi to prospěje.  Kluci přijdou na to,  jaké to bylo dříve v 1. lize jaké to je dnes. Je to zkušený trenér, který dělal asistenta třeba Karlu Brücknerovi a vedl spoustu klubů (třeba Emiráty, reprezentaci, Sigmu Olomouc). Já se od něj učím a doufám, že nám pomůže v Otrokovicích a že kluci si od něj také něco vezmou. Z tohoto důvodu jsem si  ho vzal jako asistenta.