Áčko se stále trápí, na jaře ještě nevyhrálo

Áčko se stále trápí, na jaře ještě nevyhrálo

Třetiligoví muži FC Viktoria Otrokovice se trápí. V jarní části sezóny stále čekají na výhru. Další prohra přišla v sobotu doma proti Hlučínu.

V úvodu zápasu si domácí muži vytvořili šanci ze standarní situace, z dobré pozice však ani jeden z připravených hráču neproměnil šanci v gól. Ve 36. minutě útok domácí Viktorie, který vedl přes levou stranu hřiště, byl zakončen nepřesným centrem do vápna. Ve 38.minutě hosté vstřelili první branku. Z rychlého protiútoku a následného centru otevřel Málek skóre. 

V 55. minutě další přijatelná pozice pro vyrovnání skóre. Znova však v zakončneí netrefili zařízení. V 86. minutě si Hlučín pojistil výhru 0:2.

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Fiala, Markovič, Koňařík, Jasenský (C), Hladík, Kiška, Telnar, Mlýnek, Červenka P.
Náhradníci: Varous, Kutáč, Smékal, Vašulka, Červenka J.


Další utkání odehrají muži v sobotu 27.4. od 16:00 v Dolním Benešově. Vložené 30. kola je na progrmau v úterý 30. 4. od 17:00 v Hulíně. Doma se bude hrát v sobotu 4. 5. od 10:15 a naším soupeřem bude SK Hanácká Slavia Kroměříž. čekají náš tedy po sobě dvě důležité derby, ve kterým se budeme rvát o důležité body!