GENERÁLKA: Viktoria Otrokovice – RepreU19

GENERÁLKA: Viktoria Otrokovice – RepreU19

V generálce před jarní částí mistrovské sezóny 2018/2019 muži nastoupili proti reprezentačnímu výběru trenéra Jana Suchopárka. Do středečního utkání nemohl nastoupit Tomáš Mlýnek a Dominik Pěnička, kteří si plnili své školní povinnosti a dlouhodobě zraněný Jakub Červenka. Prostor dostali všichni přítomní hráči.

První poločas nepřinesl moc zajímavých situaci a gólových příležitostí. V 15. minutě hostující Vasil Kušej obdržel přihrávku od Slaměny do šestnáctky, ovšem jeho střela mířená na první tyč skončila u bezchybného Semanka. Ve 29. minutě centr na zadní tyč skončil na noze hostujícího Honiga, následná střela z první letěla vysoko nad.  Ve 38. minutě volný přímý kop z 23. minutě proměnil vystavní střelou na zadní tyč Honza Hladík 1:0. V poslední minutě prvního poločasu vyskakoval Jiří Kiška na příliš vysoký centr Honzi Hladíka.

Ve 48. minutě Hladík prozkoušel reprezentačního brankáře, ten lapil míč na úrovni brankové čáry. V 50. minutě hosté vyrovnali, po naší chybě v rozehrávce z brejkové situace 1:1. V 56. minutě po standardní situaci hosté zvyšili na 1:2. V 70. minutě z pravé strany střela Jasenského mířila přímo do rukavic golmana. V 78. minutě zasáhl Tomáš Hrnčiřík, kdy po akci Hostí bezchybně lapil míč. Dvě minuty před koncem hosté z né příliš vyhrocené akce nastřelili břevno, to ale nemělo razanci.

Svěřenci trenéra Hubníka už v sobotu odstartují jarní část – doma v 10:15 proti Líšni!


Sestava: Semanko(69. Hrnčiřík), Malý(63. Červenka P.), Markovič(63. Koňařík), Přikryl, Telnar-C-, Jasenský(77. Skopal), Hladík(71. Kolenič), Kiška(63. Bahounek), Kutáč, Vašulka(46.Fiala), Buchlovský(46. Smékal)